Nu är rallysäsongen tyvärr över för i år! Resultatmässigt kan vi inte vara annat än nöjda med rallydebuten, men tyvärr kantades de två sista tävlingarna av lite tekniska problem.

Kullingstrofén

Den 6 augusti var det dags för Kullingstrofén och där gick allt enligt plan och det slutade med en förstaplacering totalt!

East Sweden Rally

På East Sweden Rally den 10 september blev det tyvärr lite ”tekniska” problem i form av imma! Allt gick bra till sista sträckan där framrutan plötsligt immade igen totalt, vilket resulterade i ett långsamt tempo på slutet och en avåkning. Placeringsmässigt kom vi på en fjärdeplats totalt och förstaplats bland C-förarna.

Rally Småland

Sista tävlingen för året var Rally Småland den 1 oktober. Problem med växellådan gjorde att tvåans växel inte gick att använda vilket orsakade problem på de kurvigare sträckorna. Marcus fick dock snabbast tid på en rakare sträcka. Här blev det återigen en fjärdeplats totalt och förstaplats bland C-förarna.